Baca Taip 1. runda!



Баца Таип 1. рунда!

-Бокс меч са Богом-


Веза: Наслови на Зл. Билтену   

*Баца Таип се вратио на место злочина

*Провинција 81


Пре годину дана и потом и пре три месеца покушао сам да «добацим» до турског неосултана Таипа Ердогана неку врсту моје опомене – да укажем шта ће се десити ако настави према Србима и Србији оно што започиње, планира и унеколико почиње и да реализује.

Али, ја сам мали, незнатни Србин, на којег велики Ердоган није обратио пажњу, ни они који прате догађања и писања у  Србији у којима се помиње Турска и њен, за борбу расположени, председник Владе Турске.

Више пута сам указивао да се после 2-3 месеца од констатованог и изреченог, од онога што неког појединца или народ доводи у стање велике туге, буде одаслато у Небо и потом се, као слика будућих догађаја, врати на Земљу – са одређеном казном као намирењем за нанети бол или тугу. То је једноставно, али функционише!

Турци никада нису имали једног ванземаљца – Више Биће, као што је Србин, Никола Тесла, који је објаснио много што-шта што се и сада може користити као универзални правилник поступака људи који се награђују или кажњавају за те поступке.
Нису имали таквог, они су имали оне који окупирају, пљачкају, заробљавају, отимају, понижавају, они су имали зидаре кула од људских глава!

На дан 21.8.2012.г. указивано је  Ердогану да се мало прерачунао у Босни када је јавно обећао коњанички долазак у Босну, која је и сада, и ваљда и за навек, само Провинција 81 некадашњег Отоманског царства, а сада Републике Турске – прошла три месеца и имамо резултат 1. рунде бокс меча са Богом:

Турска купује гас од Ирана за злато!
____________________________________

26.11.12 14:19
Руски дневник «Рат и мир»
Турция перешла на оплату золотом за импортируемый из Ирана природный газ. Об этом сообщила сегодня газета "Уолл-стрит Джорнэл Юроп".
"Зафиксированный в последнее время мощный отток золота - на миллиарды долларов - из турецкой экономики является платой за иранский газ, - подчеркивает издание. - Данный факт подтвердил заместитель премьер-министра Турции Али Бабакан в письменном ответе на запрос парламентариев".
"Переход двух стран на расчеты золотом за поставки газа является следствием санкций США, которые угрожают жесткими мерами третьим странам, использующим доллары при торговле с Тегераном. Переход на золотые слитки позволил Анкаре избежать "наказания" со стороны Вашингтона. Подобная торговля также не нарушает режим международных санкций, введенный против Ирана", - подчеркивает газета.
За первые девять месяцев текущего года отток золота из Турции достиг рекордной суммы в 10,7 млрд долларов. Из нее в Иран было поставлено золота на 6,4 млрд долларов.
В энергетическом балансе Турции доля иранского газа составляет 18 проц.

 ____________________________________

На нестанак и растакање Турске прво кроз рат, а потом кроз немире и грађански рат, онаквог облика каквог су Турска, Немачка и Америка пројектовале и реализовале у бившој Југославији и потом и у садашњој Србији, осудили су је они који су је подржавали, помагали и  подупирали да дође  до овог стања и времена – сада су јој ти исти забранили да за доларе купује ирански гас, а Турска  18% својих  потреба намирује куповином од Ирана.
Плаћање златом, у оквиру санкција које су Америка и ЕУ увеле Ирану, није забрањено, остављена је намерна правна празнина на коју се Баца Таип упецао – од процењених златних резерви Турске које износе 300 тона, вредних око 16 милијарди долара у 2012.г потрошено је злата у вредности од преко 10,7 милијарди, од чега је Ирану плаћен гас за 6,4 милијарде!

Када се погледају начини на које је Турска у претходној својој империјалној историји долазила до злата, никако се не може заобићи помисао да је ту и злато опљачкано у Србији и у тзв. «Провинцији 81» – оде им и злато којим их је србски кнез Милош поткупљивао и одобровољавао. Отето-Проклето!
Скупљали, пљачкали, отимали, да би га такво, крваво, спалили кроз гас!

Да, Баца Таип има за још једну овакву крупну куповину гаса и потом је без икаквих златних резерви, лира-турска валута, ће тада доживети судбину динара из времена С. Милошевића, потом им долази грађански рат и распад државе – када се намирење за недела према Србима и Србији може сматрати завршеним.

Злато се даје Иранцима за гас, Иранци са њим могу да купују шта им буде требало, легално или илегално, у целом свету – Турска нема ништа посебно вредно што производи и извози и неће имати никаквих услова да на легалном-илегалном тржишту поново дође ни до приближних количина злата којим сада плаћа гас, а цене злата ће скакати – цена опојне дроге пада - па се ово све има сматрати завршеном 1. рундом бокс меча са Богом, следи им 2. и нокаут у 3. рунди! 

Да, Баца Таипе, забројао си се, заиграо си се, прерачунао си се – ниси ништа научио из пропасти царства које би да обновиш – пало је на Србији, и садашња Република Турска је пала на Србији.

Чека Бог, после 3. рунде са тобом и ове твоје из Немачке и Америке, сви ћете бити нокаутирани!
И сви због Србије.
Јер тако треба – а није да нисте знали!

Хвала Ти Боже, што испуњаваш молбе неких Срба!

Драгољуб


Постављено 26.11.2012.г. у 22,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta