Vrbovina!



Врбовина!

-Стог ће пасти-

________________________________________________
Признавање капитулације или окупације је кривично дело – има више облика, описане су прецизно мере и радње којим се ово дело чини, али је суштина да се свим тим мерама, посредно или непосредно признаје капитулација и окупација – ако је у питању неко ко влада Србијом, он то кривично дело чини потписивањем окупације, признавањем окупације, било да ју је признао у некој званичној форми, било да у Србији врши припреме да се то званично догоди – припремањем народа и органа власти у држави, да се окупацију призна као одређена неминовност против које се не вреди и не треба борити.
(Парафразиране одредбе 
Кривичног закона - Д. Татомировић)
______________________________________________

Држава је као стог сена – мора да се непрекидно о њој води рачуна, мора да јој је снажан и добро укопан стожер – за сено се увек бира добар багрем, храст, граб.... неко тврдо и младо здраво дрво, јер је то гаранција да ће се сено садевено око таквог стожерника сачувати од превртања у време ветрова, да се стожерник неће поломити у време великих  наноса снега на садевено сено и наравно - стог се обилази, надгледа, ограђује ако треба, чисти се око њега, води се рачуна да му не приђу животиње које би га неплански користиле, пази се да му не приђу деца која би се играла шибицом, пази се да се не пали ватра која би га угрозила......, јер стог сена је велика вредност за домаћина који га је садео, то је храна за његову стоку од које он има храну и новац.
Пажња:
Наш стог-Држава је са врбовим стожерником о којем брине човек којег је његов духовни отац назвао Ратлуком!

Држава је велики народни стог који захтева формирање пирамиде власти коју опслужују и сачињавају одређени државни органи, чија је главна и неодустајна улога да чувају такав стог-Државу.

Најодговорнији за чување државног стога су највиши представници власти – у Србији су то председник Србије, председник Владе, министри, начелници, команданти.... и што виша функција, већа одговорност коју народ награђује државним привилегијама – платама, почастима, кућама, становима, обезбеђењем, уважавањем у сваком погледу, јер су у питању они који су на челу грађана Србије.

Ко не чува свој стог ризикује сопствену штету, и у крајњем то је његово право. Ја овде такве појединце препуштам њиховој вољи.

Пажњу, вас који ово читате, покушавам да усмерим на оне који чине наш стожерник државе – на Николића, Дачића, Вучића и Патријарха СПЦ:

Николић се не изјашњава децидирано и довољно често - нема свој лични тврди став у вези Косова и ЕУ, он би да пита и мене и вас, и Цркву и Академију наука, некако би да подели одговорност, мада се самостално заклео да ће чувати и бранити целовитост Србије; Вучић се као министар одбране претворио у портпарола самом себи, будући да је Координатор служби безбедности, удави нас причама шта ће све да уради у неком будућем времену, док војску не помиње па се, слушајући га, оправдано можемо упитати имамо ли ми било какву и било колику војску; Патријарх, иако по годинама најстарији показује највећи енергетски набој – децидирано, несумњиво, јасно и гласно је рекао да се Косово никако не може мењати за имагинарну могућност приступања у заједницу оних држава и народа који су над нама извршили геноцид и који су нам привремено окупирали наше Косово и Метохију, исказујући своју спремност и припремајући и све нас и на одређена трпљења у вези одбране те наше територије.... Патријарх, коме се што-шта замера, када је потребно показао да је  СРБИН; И имамо сада онога због којег ово и пишем, онога који нас непрекидно притиска својим мислима, намерама, одлукама, непостојећом силом...., онога којег је његов духовни отац назвао Ратлуком, онога који је претио силом Шиптарима из Прешева у вези спомен-плоче подигнуте изгинулим побуњеницима у последњој деценији и на узвраћени одговор «Дођи па га сам сруши!» заборавио на поруку коју им је упутио, а ја ономе који му је бацио такву рукавицу у лице, преко познаника, послао поздрав са  «Браво мајсторе, тако се крпе газе!»:

Ивица Дачић, рођен 1966.г. у Призрену, на Косову и Метохији који је у својој биографији пропустио да наведе да је та територија увек бил а у оквиру Србије, већ је навео да је то део СФРЈ – наравно, ништа тај не ради случајно, најординарније испуњава услове да га они којим је и непосредни шеф - БИА и МУП - приведу надлежном државном тужиоцу због кривичног дела о којем сам говорио на почетку овог текста – тај човек нас припрема непрекидно, упорно, преко радија, телевизије, новина, конференција, прослава..... «да је Косово отето, да је тако желео Велики Брат, да смо сви ми само мали учесници у великој комбинацији Великог Брата, који је брат јединац, по њему, и да не треба ни да помислимо да га (Косово) можемо вратити у свој легитимни посед, односно наговара нас да га подржимо у јасно исказаној намери да се одрекнемо Косова, а никако да се не одрекнемо имагинарне могућности да се са остатком територије придружимо окупаторима – човек исказује своју намеру да се и даље са неким од окупатора негде, у Бриселу, Немачкој или Америци, у четири ока, договара око Косова, јер је он тај који влада Србијом – тај човек не води са собом државног писара који би писао шта он то тамо прича, са ким се договара, на шта и због чега пристаје.... нити када дође у Београд поднесе било коме рачун, понаша се као лош власник неке  непокретности, који се не договара ни са својим укућанима..... изјављује да је Косово било више туђе него наше, јер Историја Србије почиње од како су његови комунисти дошли на власт – претходне окупације Турака сматра легитимним, тај човек би и окупацију сопствене жене и деце сматрао легитимном - а оно из времена цара Душана, Немањића не помиње – он и не зна да је и пре комуниста постојала нека Србија, нека власт, неко власништво, а далеко било да је чуо за србске владаре Свевладовиће и Дрвенаровиће, за историју Срба пре Христа, никако.  
По њему, Косово је од онда од када је тај, са све десеткама на чувеном Факултету политичких наука, сазнао, а тај факултет је комунистички факултет за тајну полицију и дипломатију, на којој се није изучавала историја Србије, на којем се студенти не уче патриотизму - ово знам јер и сам  о том пропуштеном сегменту обуке на ФПН морам да поучавам моју ћерку, која почесто заборавља да је Србкиња.
Пре њега су на челу Србије били Тито, Милошевића и он сада! Они од раније се не броје.

Овакав човек је изнудио место на којем је – у противном правио би владу са Тадићем и Чедом Јовановићем, придружио би им се Ненад Чанак, и ово мучење око Косова би већ било окончано.
Овако: Мора да се труди да нас преведе жедне преко воде, непрекидно би да Косово подели, а продаја је следећа мера и план, одустанак  од 15-20% територије Србије-Стожерног дела , у замену за власт, за њега је добра понуда коју би он, по свему судећи, радо прихватио. 
Јер је он председник Владе Србије, не Небеске, Небеска га не занима, њега занима ова садашња, Земаљска, смањена, још мања, али опипљива, са блиндираним аутомобилима, са  по три аутомобила у обезбеђењу.... чак и када иде и у Хотел «Хајат» у Београду  у чувени «Бизнис Клуб» у којем се налази са својим истомишљеницима, вероватно по важним државним питањима се тамо договарају.....

Ми ћутимо, само новинари, исечцима његових  изјава о плановима, воде неку борбу – али нема никаквих наших видљивих противљења његовој политици, Ратлук-политици, а за сваки случај 50.000 полицајаца и оних који било шта раде у полицији, добија по 100 евра месечно, за сваки случај, ако устребају да заведу ред и мир, ако би неко био толико луд па се успротивио његовој политици која најдиректније води у предају Косова у замену да сада он постане «Гарант мира на Балкану» - тиме се задовољавао и његов духовни отац, С. Милошевић, па се зна како је прошао од оних којим је био такав «Гарант мира».

Можемо ли и хоћемо ли да потсетимо ове чувене експерте из БИА/УДБА/ОЗНА и још чувеније Војне безбедности, да би требало да примене закон, али: Они се баве нечим другим, њима много важнијим, они чувају оваквог друга Дачића, који је по вољи оних који ће нам уништити стог-Државу и они ће добити више чинове и више плате, а када оду у пензију онда ће писати како су све знали, али није било услова да се то спречи - као да ми треба да радимо њихов посао, има их у БИА неколико хиљада, плаћамо их, имају првокласан ручак за 200 динара, имају све привилегије....  и зашто не раде свој посао?!
Да ли им је најважније да «На мерама» буду они који на ово указују, да ли је   опасно по стог-Државу побунити се против овакве политике једног соло певача по кафанама, који је и председник Владе Србије, да ли треба да нестанемо ћутом (ћутећи), као пас кога успавају ветеринари одговарајућом ињекцијом, да ли ми треба да примамо непрестано ињекције од разних Дачића, Вучића, Тадића, Динкића, да ли смо оваквог наследника Цара Лазара, који се сада зове Николић Томислав, хтели, желели, јесмо ли  ми задовољни њиховим чувањем стога-Држава, е ако јесмо, извињавам се на узнемиравању, а ако нисмо, на шта смо спремни: На какво трпљење, на какво ангажовање, на какав наш новац у касу за промене, на масован бојкот избора, на масовни излазак на изборе, знамо ли да монаси у манастирима скоро и не једу месо и нико није умро од глади, знамо ли да се може лепо и удобно живети и ван великих градова, знамо ли да патриоте нису само у СПС или СНС, или код друга Веље Илића..... да их има још које-куда, знамо ли да нам се може догодити да нам Енглези поново спреме неки 27. март...., овог наредног марта, да се поново овако подељени поделимо и да полако нестанемо.

Ви са милионима (Евра) у ћуповима заливеним воском: Џаба вам све те покрадене паре, мир нећете имати – стрепите за живот, то је тај пакао, нема другог, тај вам је довољан и знајте тим парама ништа добро ни за вас нећете урадити!

Ви који се уздате да вас бране они којима дајете додатак од 100 евра/месечно, дубоко сте у криву: Па они прстом нису мрднули ни за онога којег су до 5.10.2000.г., са сјајем у очима, називали «Тата», дозволиће они да вас нека осредња чета патриота из војске или полиције, или за то организованих појединаца, стави у затвор, јер ће њима, по рецепту Ђинђића, обећати повећање плате од по 30% на сваких шест месеци и неће вас бранити-и неће им  бити тешко - полиција у Србији зна СВЕ али је и она, таква каква је, доведена до просјачког штапа.

Напомена:
Пре неколико дана су неки моји познаници – Шиптари хтели да «Србији», односно БИА продају неку важну информацију око опојних дрога – имају проблема у кући, немају пара, не виде излаз, па донели такву одлуку - а ја сам им рекао: 
«Они су Голаћи, немају они пара, возе се у "Шкодама – Фабијама", свађају се око тога ко ће такву "Шкоду" да задужи, свађају се око радног места које носи 50 евра већу плату, џаба им то нудите, па су одустали....» 
Упутио сам их на ДЕА (Америчка служба за дроге), преко мог некадашњег клијента који и сада држи Центар  за дроге "Истанбул", која ће ако, се то не односи на угрожавање њених интереса - у шта сумњам, то доставити Дачићу, а он ће се онда прсити сарадњом са Америком.

А далеко било, они би требали (ти из УДБЕ и МУП-а) да нас одбране  од «Непријатеља» - они нас чувају од оног непријатеља за кога им кажу да је наш непријатељ – сада су нам главни непријатељи они који нас подржавају да Косово не признамо, да не признамо окупацију, они који нас наговарају да не издамо земљу, они који нас наговарају да не вршимо кривична дела – Словачка, Русија, Кина и сви они који нису признали Косово, а на Русију треба обратити посебни пажњу, они су стварни непријатељи Србије, она покушава да спасава оне којој су ветеринари из ЕУ и Америке већ дали ињекцију смрти, они нам дају кредите за возове, пруге, плате и пензије, они нас буде, дрмусају, дају нам расол да се отрезнимо..., е, против тих се треба борити, и када они овде дођу њих треба пратити, сликати, прислушкивати да се види ко је за њих – себе наравно, подрзумевам на том списку за «На мерама».

Али, ви који водите и штитите ту и такву политику смрти, никада, понављам никада, нећете смети ни да помислите да овако нешто напишете, у знању да вам се нема шта импутирати, а да је то незаконито, неморално, несрбски.
Ј....ш ваше чинове и звања и привилегије, када својој жени и деци и оцу и мајци, не смете да гледате у очи!

Боже, не дозволи да будемо гневни у неком тренутку за који нас спремаш!
Ја знам, Ти нећеш дати Твоју Србију онима које служе Твом противнику!

Драгољуб


Постављено 26.11.2012.г. у 13,20 ч.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta