Državni udari u Srbiji



Државни удари у Србији

-Учестаност-

Веза: Наслов на Златном Билтену

 Пуч или Државни удар  у правној литератури је име за изненадну смену власти у једној држави, мирним или насилним путем – обично га изводи војска, или неки високи државни функционер – али је то увек противуставна радња!

У Србији је после турске окупације било најразличитијих поступака долазака на власт појединаца или група, који би се могли подводити под Државни удар, али из неког разлога се то прикривало, како у стварности тако и у Историји као збиру докумената о збивањима у неком времену на некој територији у неком народу.
Целокупна Историја Срба и Србије је скривена, а важећа је  подешавана домаћим и страним потребама, са циљем да се прикрије суштина неке промене и њен циљ – после одузимања власти од старих србских династија Свевладовића и Дрвенаровића, такорећи «ниодкуда» се родила династија Немањића, а потом су се на власти до Другог Светског рата смењивале династије Карађорђевића и Обреновића – увек насиљем и увек противуставно!

После Другог Светског рата, из крви и злочина, суспенизијом претходних незаконито донетих правних прописа, родила се садашња Комунистичка Династија, која је на власти непрекидно од 1945.г., стално се прикривајући под различитим називима и формама које су прилагођаване унутрашњим потребама и збивањима у свету – али је идеолошка и ментална матрица била непромењена, са снажним ослонцем на менталну матрицу владања Турске из времена њене окупације Србије, у трајању од више стотина година!

Ако се ово на овај начин сагледа, онда се може рећи да се у Србији непрестано мењају власти са истом менталном потком – час је то она која је на необјашњен начин преотела власт за Немањиће, односно онај која је од тешко болесне Османске Империје, откупио независност Србије, да би себе инсталирао на њено чело, а потом и успоставио сопствену Династију Обреновић.
Имајући у виду проток времена, смену власти на сваких 10-20 година, односно на промену после сваког изборног циклуса, може се рећи да су Срби у свој Геном Слободе, унели овај систем доласка на власт и оваквог начина владања, те се о успостављању (поновном) народне власти, изабраном вољом народа, одустало – и то од тренутка када је Милош Обреновић у целости наставио да ради по систему владавине турске окупационе власти, која је у највећој могућој мери неговала: Подмићивање, лажно суђење, лажне извештаје централним турским властима, злоупотребе службених положаја, сарадња са разбојницима, омогућавање привилегија за новац и све друго, што је у крајњем срушило ту Османску Империју.
Милош се дивио методу турског владања – није имао ништа против Османског Царства, једино је он сам желео да постане Султан Србије – паметан, лукав, бездушан и властољубив, уочио је слабе тачке те власти, нападао их и временом себе промовисао у онога помоћу којег се Србијом може много лакше управљати, а без да се у народу ствара негативан став према турској окупаторској власти – све ружно је решавано помоћу власти која је пренета Србији, односно Милошу.

Милош је успоставио своју власт, постао поуздан ослонац Турске, а када је сазрело време, послао у Цариград главу онога који није био по вољи Турака – главу свог кума Ђорђа Петровића, названог Карађорђе, добио тиме печат на поверење Турака, богатио се, он и његови пријатељи, уводио порезе за сређивање државе, увео монопол на трговину, створила се нова класа богаташа и руководилаца, увео Тајну полицију у свако село, племе, заселак  и сваку иоле значајнију кућу, те тако чувао своју власт од побуне оних који су се у једном тренутку били и порадовали због одласка Турака!

Смењивали се Обреновићи и Карађорђевићи у зависности од интереса Енглеза, од планова масонерије, од договора великих сила......  и стигло се до Тита, Милошевића и садашњег номиналног председника Србије, Николића – да би увек власт вршили они са матрицом идентичном турским окупационим владалачким матрицама – комунисти и партизани, КНОЈ, УДБА, Народна Милиција, БИА-у, СБПОК, УСКОК, ПОСКОК, ЦРВЕНЕ БЕРЕТКЕ, САЈОВИ и друге специјалне јединице, формирани Полицијски Синдикати који имају задатак да подржавају министре...  попуњавани  сеоском и градском сиротињом, без обзира на школе које су завршили....., која је увек верно служила онога «који је лебом рани»!

И дограђивао се тај турски менталитет – и то онај који је довео до рушења Османске Империје!

Последњи Државни удар, после Тита наравно, извршио је Слободан Милошевић, насилном употребом политике и злоупотребом Црногорске реторике, коју треба сматрати опасним опсенарским оружјем - то је једна посебна моћ и посебан дар, сменивши такорећи «под морање» онога који је био на месту које се њему свидело и потом чинио оно што нам је познато, потом се појавила овећа група која је извела Државни удар злопупотребом резултата организованих избора - спалила бирачки материјала, увела страховладу, Кризне штабове, придобиле оне којима је било важно да не изгубе функције и чинове, те се ствар приказала као «Народна Воља» оличена у једном  Председнику Владе и 17 Подпредседника!

Они се потом рвали, саплитали, олајавали код Немаца и Американаца, Русе су заобилазили све мислећи да су они постали неважни, да би се  догодио

Ненасилни Пуч 2008.г. којим је Организација крупног бизниса и криминала, посредно, преузела власт у Србији

(све што је раније испланирано, објашњено је у мојој студији-роману «Хеклером бушим повољно"- Изводи, овде у наслову «Колико у Србији треба веровати романима»)

После пет година (од 2008.г. мада је права година организoвања 1990.г), тако организована  (споља организована) криминална организација је вољом оних који су је организовали и плански одржавали, сазрела за РЕКОНСТРУКЦИЈУ – она је покрила само један мали део територије за коју су организатори заинтересовани, држали су је сво време у приправности, до овог времена, када су Велике Силе, поново на дневни ред ставиле Ревизију Поделе Света.

Садашња Реконструкција Криминалне организације, која је извела Државни удар и по том основу влада Србијом, подразумева њено разоткривање, помоћу ње се уклања ова власт инсталирана, фактички, 1945.г., јер су Русија и Америка закључиле да се овако више не  може - док су они, они који управљају и једном и другом Великом Силом - исти су људи у питању – чекали, појавиле се као неке нове силе, Кине, Немачке, Ирани, Индије, Бразили..... то је непредвиђен след збивања и ствар се враћа на позицију «1945.»! 
Наравно, у смислу утицајних сфера, и оне неће бити идентичне подели насталој 1945. године – сада се вуку нове границе, сада се опет чини да неке нације и државе нестану или буду сведене на минијатуру, да се неки народи и њихове нестале државе врате и увећају, да се нарасле тзв. «силе» врате у стање 1945.г. – па се и што се нас у Србији тиче, ова нова намера мора сагледавати у реалном времену и у складу са намерама које у битне.
Ништа у материјалном свету није баш онако како се види и ништа није без свог одраза у времену и простору, мање или више видљиво, и ништа није било горе а да пре тога није било доле, и ништа није доле а да пре тога није било горе!

Великим државама, моћним у економском погледу, одузеће се та моћ како би могле бити под утицајем Силе у чију Интересну сферу припадну – па зар је било ко озбиљан могао и посумњати да ће се ово догодити, када је опште позната околност да су Немачка и Јапан и даље под окупацијом, када су своје злато морале де чувају у трезорима Сила Победница, из којих још увек, вероватно и никада, не могу да га подигну и врате у своје трезоре - говорим о о формално правном аспекту - пуштене и посматране, па закључено да је време да се оне обуздају.
Пуштене и остале, мале, државе да се прикључују коме желе. Направљена Немачка која се назвала ЕУ и гледало се ко јој све хрли у наручје: Издали Бугари, Румуни, Маџари, Чеси, Словаци, Пољаци, Естонци, Литванци.... спрема се Украјина, издали сви они који су се ставили под власт друга Хитлера, издали Хрвати, Словенци....  и сви потрчали у загрљај Четвртом Немачком Рајху - а то није предвиђено - и остала још само Србија!
И она се залетела, моли, испуњава, жмури на отмицу 20% своје територије, моли жртва џелата да јој опрости што ју је клао..... и морало се ово, морало се открити ко стоји на челу Србије!

Открива се Државни удар из 2008.г. у Србији – то се некако поклапа са годином у којој су Милошевићеви ђаци дипломирали у опозицији, па опет постали власт!

Открива се њихова (ове власти), комунистичко-турска идеолошка и ментална матрица и оставља се сада  Србима да виде шта ће. Док се ово распетљава, а потрајаће, јер се неки од тих задужених за чишћење, опет надају да ће они бити ти који ће бити у улози Милоша код Турака - али нема од тога ништа!

Србија се овог пута не дели између Руса и Американаца! 

Ово мало парче територије је парче које се није подало Царици Немачкој, и оно ће, само због тога, бити територија спајања ове две једине Земаљске Силе - предати смо Русији, уз сагласност и благонаклоност Америке.
Русија ће се појављивати отворено, јер јој је то овде могуће, а Америка посредно, преко држава на које и сада има одговарајући утицај, а потом ће се и она овде сместити јавно.


План који сам чуо 1994.г.  у Амбасади Америке, где сам уговарао обуку њиховог спољног обезбеђења, ово је предвидео одавно, чекало се докле је требало – склопиле се звезде, поклопила се Ревизија Поделе Света и падање подршке Срба уласку у Немачко Царство – ЕУ! Ово што ради Зумбул Ага, који је отрчао у Турску да би јој понудио пут ка Европи је потврда да нема времена да прати шта се збива и шта се спрема, а хтео би да постане Милош, ово што чини Вучић је оно што он мора да чини, али он ово мора да спусти на терен, да се не суди за пљачку само у Београду, већ у сваком Округу у сваком Вишем суду, а и он се везује за оног на списку за одстрел, везује се за земљу која је потписала Изјаву о безусловној капитуалцији 8.5.1945.г.! - ех, Александре, а специјализација од 12 месеци у Енглеској, није ваљда да није тамо било часова Геополитике?!


А ово што чини Дачић – па ништа, потврда да није дорастао да буде ни члан озбиљне криминалне групе – прича, брани се, опире се, нада се......., треба да оде на разговор са неким правим криминалцем, заправо на час где би добио инструкције за понашање, које би се састојале у: «Брате, пао си, ћути, не одаји, сачуво си неке податке, дођи овде, па тргуј са државом да пре изађеш!»

Без бриге, браћо Срби, све се одвија како треба и како мора!
Ова Божија Територија, Србија - јесте и биће Центар Света!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 07.2.2013.г. у 15,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta