PLAČ DO NEBA!



Плач до Неба!

-Јатак опљачкао хајдуке-

Спремам се да неким од мојих малобројних другова и познаника, у току ове недеље дāм на увид конкретан План ненасилног преузимања власти у Србији – чекам само још неке повратне информације везане за један политички покрет у Србији, који себе промовише као независтан и патриотски – стављени су на пробу и мислим да ће пасти на тој једноставној проби, јер узмичу скоро годину дана, све под изговором да немају новца, сада им се нуди нешто  бесплатно, а много корисно....

Извод из спремљеног плана за ненасилно преузимање власти у Србији:

«Има ли нас толико, бар оволико храбрих као ја, а  себе не сматрам храбрим, да помогну у остварењу ове замисли – време је, Америка руши Русију и ЕУ преко Кипра, ХАЈДУЦИ из Русије, Европе и Србије, свој плен дали на чување ЈАТАКУ - Кипру! ЈАТАК се пропио, коцкао се, трошио на небитно и све је пропало!
Бог поравнао по Његовом Плану! Нестао ПЛЕН - Чује са плач од Русије до Британије и Немачке, наравно и у Србији се плаче, али  кришом!
Ствара се амбијент неправног живота и у Србији, предупредимо га!

Касније кајање неће вредети ама баш ништа. Остаће Евро новчанице исто као и оне из времена С. Милошевића! За успомену и нумизматику.»

______________________________

Дрмају се Русија, Европа, Америка, чује се плач до самог Неба – ЈАТАК - Кипар пропио и прокоцкао ПЛЕН ХАЈДУКА из Русије, Европе, Србије.... банкротирао Кипар и запленио новац - Плен Хајдука!
У Србији мук – ћутање, као на прву вест о нечијој изненадној смрти, када се остане без гласа! После шока, надвладају емоције жаљења и сузе лију...... Срби тврди на сузу! Жао им ПЛЕНА, још не верују да је ЈАТАК - Кипар коцкар и пијаница, још чекају да виде да ли ће им се одузети само 10-12% а остало ставити на располагање «Једног лепог дана», или је ово само «за прву руку» 10%, а потом ће отићи и остало!
Где сте мама Дафина и газда Јездо?! (Власници лажних банака у Србији у време С. Милошевића који су оштетили грађане Србије за неколико милијарди ДМ)

Дрмају се Берзе у Русији, Америци, Британији, ЕУ....... пада зграда из које је потпорне стубове још 2008.г. извукао ирански цар Ахмадинеџад, када је из Швајцарске однео 75 милијарди долара у готову..... дрмала се лажна грађевина од магле, лепили је, малтерисали, фарбали.... али, сада је ЈАТАК добио задатак!

Ја немам намеру више да било шта кажем или саветујем Србима – али, нека се не брину за своје улоге: Добијају чак до 4,5% камате годишње на девизне депозите у страним банкама у Србији, сигурне су то банке, Грчке, или неке друге.... неће они нама Србима приредити оно што нам је наш вољени Милошевић приредио...., нису они такви, па дали смо им 7-8 милијарди евра на штедњу да то дају нашој деци и комшијама као кредите, са каматама од 10-15%!  Ма, поштени су они, а ми..... па ми смо један паметан, разборит народ, ево опет смо закупили Халкидики код браће Грка, ми смо опрезан народ, народ који гледа шта се догађа чак у трећем дворишту!

Уосталом, ту нам је држава-гарант за улоге до 50.000 Евра! Ко је као држава?! Нико! Онако енергичан представник државе, Николић, онакав енергичан владар Дачић и онако енергичан, и као мало и уплашен, први до Дачића..... онај који хапси преко новина и телевизије, мајстор, Енглески специјализант!

Праведан си Господе Боже наш!

Драгољуб

Постављено 18.3.2013.г. у 17,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta